"Op pagina 3 liep ik al tegen de lamp ;)"

Ik schoot eerst in de lacht maar geef ook eerlijk toe dat het confronterend is!

"Wees eerlijk naar jezelf"

Het is echt een super gaaf E-book waar je heel veel energie, tips en adviezen uithaalt. 


Na 3 keer oefenen en vooral eerlijk evalueren heb ik super makkelijk een "3 stappen collectie" verkocht!  

Heel blij! 

Gönül F. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

"Eigenlijk" is Semia ook een soort lifecoach"
Semia, is een positieve, enthousiaste vrouw met het ♥️ op de juiste plaatst. Zij probeert het beste uit de mens te halen en hen naar een hoger level te brengen. Zij legt de dingen duidelijk uit, heeft een prettige stem en maakt hele grappige filmpjes waardoor het enthousiasme om de producten te gebruiken nog groter wordt. Door deze makkelijke uitleg kan iedereen de producten op zijn / haar huid aanbrengen
Lydewei de B. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Semia als coach is TOP!" 


Semia bedenkt voor alles en iedereen wel een manier om ze te enthousiasmeren en vooral over hun angsten te krijgen.


Of het een lastig gesprek is, een video opdracht of script, zij zorgt ervoor dat het jou lukt.


Ze is heel geduldig en brengt alles met humor :) Ik ben heel blij met haar!


Hatice K  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ervaring en Passie in Één

18 Jaar Succesvol Ondernemerschap

Professionele Ondersteuning voor Salonhouders met Nutrimetics

Lees verder


20 

Jaar ervaring

590+

Trainingen gegeven

2750+

Tevreden klanten

201

Downloads

Jij bent uniek!

  • Geef mij de kans om jouw digitale werk te beheren, en in ruil daarvoor zorg ik voor een ongeëvenaarde online service. Dit geeft jou meer tijd om je te richten op wat echt belangrijk is: je salon en je klanten.

  • Grijp deze unieke kans om jouw salon uit te laten blinken. Mijn diensten zijn exclusief ontworpen voor ondernemers zoals jij. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus mis het niet!

  • Vertrouwd door experts in de salonindustrie, mijn aanpak is bewezen effectief. Ik bied de expertise en ondersteuning die je nodig hebt om online uit te blinken.

  • Jij zet je al in voor uitmuntende service in jouw salon. Laat mij die inzet uitbreiden naar jouw online aanwezigheid, in lijn met de kwaliteit en zorg die jouw klanten verwachten.

  • Net als jij, ben ik gepassioneerd over het helpen van lokale ondernemers. Ik sta altijd klaar om je persoonlijk te ondersteunen, zonder ingewikkelde vaktaal of technische barrières.

  • Sluit je aan bij de vele tevreden salonhouders die ik heb geholpen hun online zichtbaarheid en klantenkring te vergroten. Bekijk de echte resultaten en succesverhalen die we samen hebben bereikt.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review 

Endless Beauty

Beauty Coaching gaat verder dan alleen uiterlijke schoonheid. In deze video deelt Carla Rodrigues haar ervaring na mijn begeleiding en de geweldige resultaten bij Endless Beauty. Zichtbaar zijn gaat hand in hand met stralen, en ik ben zo blij dat ik haar daarbij mocht ondersteunen.

Nutrimetics is uniek 🍑

Al 30 jaar een gevestigde naam in Nederland, onderscheiden onze producten zich door hun meervoudige bekroningen bij Korean, Asian, en Latin American Beauty Awards. Deze erkenningen onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in de wereld van natuurlijke schoonheid.

Onze legendarische reis begon meer dan een halve eeuw geleden in de Himalaya. Onze oprichters deden een verbazingwekkende ontdekking in de Hunza vallei, waar de bewoners, ondanks hun hoge leeftijd, er verbluffend goed uitzagen. Het geheim? Een dieet rijk aan abrikozen en het dagelijks gebruik van olie gewonnen uit de pit van deze vrucht. Zo werd Nutri-Rich Oil, een instant beauty legende, geboren.

Sindsdien, ruim 55 jaar later, is Nutrimetics niet alleen een vertrouwd merk in Australië en Nieuw-Zeeland, maar ook in Nederland, waar we al drie decennia lang een van de meest geliefde natuurlijke beautymerken zijn.

Natuurlijke huidverzorging is niet alleen een belofte, het is onze erfenis. Bij ons is natuurlijke schoonheid meer dan een trend – het is een levenswijze.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review

Tall Cupping & Massage

Een geweldig persoon met een passie voor haar vak en liefde voor haar cliënten. Ik heb Chantal kunnen ondersteunen bij zaken waarin ze nog wat sturing nodig had en waar ze weinig tijd voor had. Bekijk en luister naar haar review. Wil je zelf een heerlijke behandeling boeken, ga dan zeker naar haar toe.

Klanten kiezen vaak voor grote namen zoals Etos vanwege de zichtbaarheid en het vertrouwen dat zij hebben opgebouwd.


Maar weet dit: Nutrimetics is uniek in het aanbod en service. Samen met wat jij biedt, vormt het een aanbod dat niet te vinden is in een standaard winkelketen.


Door jouw persoonlijke aanpak en gespecialiseerde diensten creëer je een exclusieve ervaring die nergens anders te vinden is. Dit is jouw kans om te laten zien waarom kopen bij jou, in plaats van bij een algemene retailer zoals Etos, een speciale en waardevolle keuze is voor je klanten.

Hoe wij dit gaan aanpakken, bespreek ik graag in een kort kennismakingsgesprek.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review 

 Federation of light Enlightened by Claudia

Wat een bijzondere reis was dit! Als beauty coach heb ik Claudia geholpen om zichzelf zichtbaar te maken, en haar ervaringen zijn de moeite waard om te bekijken. Bekijk haar oprechte review en ontdek hoe we samen hebben gewerkt aan haar stralende zelf.

Alvast een Cadeautje van mij, voor jou!


Verkoopgesprekken waar je als salonhouder en klant wel gelukkig van wordt!

Claim nu je GRATIS Coaching gesprek met mij, jouw persoonlijke Online Beauty Coach.


Met enorme passie en toewijding heb ik dit werkboek voor jou samengesteld, vol zorg, liefde en inzichten om je te inspireren. Mijn doel? Jou helpen verkopen zo gemakkelijk en natuurlijk mogelijk te maken. Na het lezen van dit werkboek, zie ik uit naar jouw mail met de woorden: 'Semia, je had gelijk! Voor mijn klanten zorgen met mijn producten en diensten voelt nu als de normaalste zaak van de wereld.'


Een kleine waarschuwing: als dit onze eerste kennismaking is, wees dan voorbereid op mijn energieke stijl, zelfs op papier!

Dat komt door mijn grenzeloze enthousiasme en een beetje ADHD dat nog steeds door mijn aderen stroomt :)

Geniet van elk woord in dit werkboek en ik hoop je snel live te ontmoeten! Maar wees snel, de plaatsen voor de gratis coaching gesprekken zijn beperkt – ik wil er zeker van zijn dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt.


Liefs,

Semia

Proost op succes Semia

Claim hier je GRATIS Beauty Coaching