Transformeer jezelf met Persoonlijke Training

Verleg je Grenzen: Krachtige Personal Training in 60 Minuten

Welkom bij jouw reis naar een gezonder en krachtiger leven! Bij onze Personal Training-sessies staat jouw vooruitgang centraal. Ontdek een trainingssessie van 60 minuten, volledig op maat gemaakt om jouw doelen te bereiken en je fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Vertrouw op kennis, passie en expertise

INTERNATIONAL FITNESS TRAINER CERTIFICATE

food and supplements

NUTRITION AND SUPPLEMENTS ADVISOR

Start vandaag aan een gezond lijf!

Waarom kiezen voor onze Personal Training?


 • Maatwerk: Elke sessie is speciaal ontworpen om aan jouw unieke behoeften en doelen te voldoen. Of je nu kracht wilt opbouwen, wilt afvallen of je algemene fitheid wilt verbeteren, onze ervaren trainer staat klaar om jou te begeleiden.

 • Ervaring: Onze trainer brengt een schat aan ervaring met zich mee en heeft bewezen resultaten te behalen. Met een diepgaande kennis van fitness en coaching zal hij je begeleiden bij elke stap van je reis.

 • Intensieve sessies: Bereid je voor op 60 minuten intensieve training die je uitdaagt en je naar nieuwe hoogten stuwt. Onze trainer zal je motiveren en ondersteunen terwijl je je grenzen verlegt en je potentieel realiseert.

 • Volledig in je eigen omgeving: Train in je eigen omgeving. Alles wat je nodig hebt om te slagen, zonder enig excuus.

 • Deskundige begeleiding: Profiteer van de expertise van een ervaren trainer die je kan helpen bij het ontwikkelen van een effectief trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Motivatie en verantwoording: Een personal trainer fungeert als jouw persoonlijke motivator, die je accountable houdt en je aanmoedigt om consistent te blijven trainen, zelfs op dagen dat je motivatie laag is.

 • Maximale resultaten: Door te werken met een personal trainer kun je sneller en efficiënter resultaten behalen. Met hun expertise kunnen ze je helpen om plateau's te doorbreken en je naar nieuwe hoogten van fitness te brengen.

 • Bespaar op je reistijd: Geen file, verkeer of enig vorm van oponthoud. Je traint vanaf je eigen omgeving, waar je ook bent.  

 • Geen excuses: Dit is het meest krachtige punt bij trainen vanuit je eigen comfort. Geen autopech, regen, hagel of hittegolf. Je komt je eigen belofte na! 

Lees hier de ervaringen 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Murat is een enthousiaste, fijne trainer. Hij let goed op je houding, kent je kracht en tijdens de bootcamp lessen is er voldoende persoonlijke aandacht. Mijn conditie is enorm verbeterd. De lessen zijn leuk, afwisselend en uitdagend. Zeker de moeite waard!"

Makda Ghebreyesus

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Murat is een ongelofelijk goede trainer, met veel oog voor uitvoering van de oefeningen maar ook voor ieder individu bekijkt wat er mogelijk is mbt eventuele blessures. Persoonlijk ben ik door de trainingen bij Murat een stuk sterker geworden, waardoor ik een lang geplande operatie aan m’n schouder niet meer nodig heb!|"

usoa urrestarazu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mijn dochter traint er met veel plezier! Murat kijkt goed naar wat zij aankan, en motiveert haar om net dat beetje extra te geven. Ook als we de les moeten verzetten doordat ze een wedstrijd heeft, dan wordt daar flexibel en professioneel mee omgegaan. Ze is elke week erg blij als ze weer mag! 👍🏻

Wendy Cheng

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Geweldige persoonlijke training. Professioneel, solide en uw doelen bereikt."

Bastiaan de Haan

Antalya Personal Trainer

PROFESSIONAL

Professional in training, nutrition and total coaching.

Antalya Personal Trainer

RESULTS

We create lasting results by following the programs.

personal training antalya

EXPERIENCED

Special program for every individual.

Wat kun je verwachten?


 • Individuele aandacht: Jouw doelen zijn onze prioriteit. Onze trainer zal nauw met je samenwerken om een programma te ontwikkelen dat perfect bij jou past.

 • Variatie: We zullen een breed scala aan oefeningen en technieken gebruiken om je training leuk, uitdagend en effectief te maken.

 • Voortgang bijhouden: We volgen je voortgang nauwlettend en passen je programma aan naarmate je sterker en fitter wordt, zodat je altijd vooruitgang blijft boeken.

 • Motivatie en ondersteuning: Onze trainer staat altijd voor je klaar om je aan te moedigen, te motiveren en te ondersteunen, zelfs op de moeilijkste momenten.

 • Samenwerkende partners: Volledig op jouw bloedwaarden aangepaste diëten met samenwerkende partners. 

 • Online Beauty Coach: voor supplementen al pre en post workout evenals supplementen een gezond lichaam.

Lees hier de ervaringen 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"Sinds ik de trainingen bij coach Murat volg ben ik er conditioneel enorm op vooruit gegaan. De trainingen zijn doeltreffend. Murat is een gedreven professionele coach. Ik verheug me altijd weer op de volgende training!"

Aukje Schotman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Circa 6 trainingen gevolgd en zeer tevreden! Energieke trainer, precies wat je nodig hebt indien de motivatie tot sporten wat zwak is! Leuk en variërende oefeningen, full body work-out."

Bastiaan Vervoort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Prima trainer. Let goed op je houding en wat wel en niet goed voor je is."

Cora Hoving-Wentzel

food and supplements

95%

Tevreden Klanten

100%

Blessure vrij!

93%

Doelen behaald 

80%

Via referenties 
I'm ready to workout, are you?

Who is SMART?

Hallo, ik ben Murat!

Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Na een hernia-operatie op jonge leeftijd ben ik me meer gaan richten op krachttraining en fitness, en uiteindelijk werd bodybuilding een vast onderdeel van mijn leven. Met tien jaar ervaring als Personal Trainer in Engeland, gevolgd door nog eens 12 jaar in Nederland, ben ik hier om mijn passie voor gezondheid met jou te delen.

Als personal trainer kan ik je helpen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken op een manier die bij jou past. Door samen te werken, kunnen we een gepersonaliseerd trainingsplan opstellen dat niet alleen effectief is, maar ook leuk en haalbaar. Daarnaast bied ik essentiële motivatie, verantwoording en onvoorwaardelijke steun om ervoor te zorgen dat je op koers blijft en je doelen bereikt.

Door te investeren in personal training investeer je niet alleen in je fysieke gezondheid, maar ook in je mentale welzijn. Het hebben van een toegewijde coach kan je helpen om obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en een gezonde levensstijl te handhaven op de lange termijn.

Laat mij je begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt.


Start vandaag aan een gezond lijf!

null

Here are 6 reasons it's worth considering working with a personal trainer.

1. Discipline

Creating a plan to help you exercise regularly: A personal trainer will create a customized exercise program for you and allow you to follow it.
antalya personal trainer

2. Motivation

Motivating you: Personal trainers will always encourage you to motivate and encourage you to achieve your goals.

antalya personal trainer

3. Safety

Correcting your mistakes: Your personal trainers will audit you to see if the exercises you do are done correctly, to teach you corrections and adjustments.

antalya personal trainer

4. Incentive

Encouraging you: Personal trainers will always encourage and support you.
antalya personal trainer

5. Just for you

Learning new exercises: Personal trainers will teach you different exercises and teach you where and how to do them.
antalya personal trainer

6. Time Saving

: Personal trainers will help you work towards your goals in less time.

S.M.A.R.T. Personal Training with Ismael
S.M.A.R.T. Personal Training with Ismael "MR Pain" Londt
Personal Training @ SMART Personal Training & Coaching
Personal Training @ SMART Personal Training & Coaching
Meet Puc @ SMART Personal Training Rotterdam.
Meet Puc @ SMART Personal Training Rotterdam.
Serdar @ SMART Personal Training
Serdar @ SMART Personal Training
Duygu & Tolga
Duygu & Tolga
Family Goals @ SMART Personal Training
Family Goals @ SMART Personal Training
Personal Training Rotterdam with Bas!
Personal Training Rotterdam with Bas!
S.M.A.R.T. Personal Training with Ismael
S.M.A.R.T. Personal Training with Ismael "MR Pain" Londt