HEV light is gevaarlijker dan UV
06 januari 2023 

HEV light is gevaarlijker dan UV

Het verzorgen van je huid is net zo belangrijk als het voeden van je lichaam. Helaas zijn veel mensen niet bewust van de mogelijke schade die HEV-licht kan veroorzaken.

 

HEV?? HEV??? Ik dacht dat UV schade slecht was voor je huid!

Gelukkig zijn wij na tientallen jaren eindelijk bewust van de schade aan onze huid door UVA en UVB en dan nog zie ik mensen zonder enige bescherming op het strand. Het liefst pak ik mijn tube en smeer ze in! ( Ik zie mijzelf al tijgeren over het zand hahahaha)

 

Wat is HEV-licht?

HEV-licht, ook wel blauw licht genoemd, is een type ultraviolet licht dat voornamelijk voorkomt in direct zonlicht en in het licht van computerschermen, smartphones en andere elektronische apparaten. Het kan schade veroorzaken aan je huid, waaronder veroudering, droge huid, irritatie en zelfs kanker.

Gelukkig zijn er steeds meer producten op de markt die je kunnen beschermen tegen de schadelijke effecten van HEV-licht. Nutrimetics White Age met HEV-Shield is een uitstekende optie. Het product bevat een unieke formule die je huid beschermt tegen schade die kan worden veroorzaakt door blootstelling aan HEV-licht.

 

Wat zit er nog meer in?

Exotische ingrediënten waar wij in Europa weinig van hebben meegekregen. De oorsprong van het merk Nutrimetics ligt in Australie, een land waar het gevecht tegen huidkanker algemeen bekend is. Uit het onderstaande lijstje was Pioenroos voor mij het enige bekende uit de reeks planten :)

Knoopgras extract is een plantenextract met antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen dat de huidveroudering kan vertragen en de huid kalmeert. Het helpt ook om de elasticiteit van de huid te verbeteren en het verminderen van pigmentvlekken.

Vitamine B5 is een B-vitamine die helpt bij het behouden en herstellen van de huid. Het helpt de huid gehydrateerd te houden, vermindert ontstekingen en helpt de huidcelregeneratie te verbeteren.

Vitamine C is een vitamine die helpt bij het verminderen van huidveroudering. Het helpt de collageenproductie te verhogen, wat de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert. Vitamine C is ook een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Evodia fruit is een vrucht die rijk is aan antioxiderende en ontstekingsremmende stoffen die de huid kalmeren en beschermen tegen schade door vrije radicalen. Het helpt ook bij het verminderen van huidveroudering, de elasticiteit verbeteren en het verminderen van pigmentvlekken.

Pioenroos is een bloem die rijk is aan antioxiderende en ontstekingsremmende stoffen. Het helpt bij het verminderen van ontstekingen en vermindert huidveroudering. Het verbetert ook de elasticiteit van de huid en helpt bij het verminderen van pigmentvlekken.

Limoen caviaar is een extract afkomstig van de schil van limoen. Het bevat antioxiderende stoffen die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en het verminderen van huidveroudering. Het helpt ook bij het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

Antioxidanten zijn stoffen die de schade aan de huidverminderen die veroorzaakt wordt door vrije radicalen. Ze helpen bij het verminderen van huidveroudering, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van pigmentvlekken.

 

Als je je huid goed wilt verzorgen, is het gebruik van een product zoals Nutrimetics White Age met HEV-Shield een must. Het gebruik van dit product zal je huid helpen om jonger en gezonder te blijven, zodat je er langer van kunt genieten. Dus als je bewust bent van de schade die HEV-licht kan veroorzaken, stel dan je huid in staat om tegen deze schadelijke stoffen te vechten met Nutrimetics White Age met HEV-Shield.

 

Bij het bestellen van een een collectie krijg jij nu als bonus 30 minuten beauty coaching helemaal gratis!

 

Met korting bestellen kan hier! 

 

Liefs

Semia 


Over de schrijver
Over Mij: Met meer dan vijftien jaar ervaring in de beautywereld ben ik niet alleen een gedreven professional, maar ook een fervent beoefenaar van mijn vak. Mijn expertise strekt zich uit van sales en marketing tot orthomoleculaire studies, waardoor ik een holistische benadering kan bieden bij het adviseren over huidverzorging. Missie: Mijn missie is duidelijk - mijn kennis delen en anderen helpen om succesvol te zijn in de huidverzorgingsindustrie. Als ervaren coach en mentor werk ik dagelijks in het veld, waarbij ik mijn expertise en ervaring deel met adviseuses om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.
Reactie plaatsen