Verliefd op twee werelden: IMU Live Event 2023 en Nutrimetics
27 mei 2023 

Verliefd op twee werelden: IMU Live Event 2023 en Nutrimetics

Thuiskomen bij IMU Live Event 2023. Waarom heeft dit event mij zo geraakt?

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan het IMU Live Event 2023, en ik kan oprecht zeggen dat het een ervaring was die ik nooit zal vergeten. Ik heb echt wel meerdere events meegemaakt maar dit was echt DÉ BOM! 

Drie dagen vol met sprekers, inspiratie en een overvloed aan enthousiasme. Maar waarom voelde het als thuiskomen? Op de laatste dag, bij het afscheid, drong het tot me door dat er zoveel overeenkomsten waren tussen IMU en Nutrimetics - vooral de openheid en het respect naar het hele team en de focus op het bieden van meerwaarde aan zowel bestaande als potentiële klanten. Nog vol in mijn enthousiasme en energie wilde ik dit met jullie delen.

Het IMU Live Event 2023 bracht me in contact met een schat aan inspiratie. De sprekers deelden hun kennis, ervaringen en inzichten op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke groei. Van Albert Sonnevelt, tot Zarayda GroenhartTibor Olgers, Lotte de Man (LinkedIn), Daniel Kuipers (SEO), Rutger Tuit (Google Nederland en Youtube)Martin van Kranenburg (Neuromarketing) Edwin Selij (Hypnose Instituut) Veerle Smit (Compendium Geneeskunde) en echt mijn grootste huiswerk spreker Alex van Ginneken (AI expert) 

En zulke prachtige gasten die hun succes deelden over de stappen in hun carriere waarvan Cintha van Marrewijk  van Supergoed Spaans Leren (“gek” als een deur hahahaha heerlijk!!!)  en Bianca van der Horst ( Gebarenchallenge) mijn hart hebben gestolen. 

Ik werd goed aangemoedigd om mijn grenzen te verleggen ( ja, ook ik heb grenzen!), mijn passies na te jagen en mijn doelen te verwezenlijken. Het voelde als een echte voedingsbodem voor groei en ontwikkeling, vergelijkbaar met mijn ontdekking van Nutrimetics in 2006. Daar ben ik begonnen omdat ik verliefd ben geworden op het product en uiteindelijk ervoor gekozen om te stoppen met mijn fulltime baan als Sales Manager. 

Met IMU was het precies hetzelfde. Ik ben "verliefd" geworden op de betaalpagina Plug & Pay, het gemak van MailBue en daarna de overige producten aangeschaft om tijd te besparen op technisch geneuzel en meer tijd over te houden voor leukere dingen!  

De laatste hug met alle teamleden op het IMU event bracht me tot het besef dat er zoveel overeenkomsten zijn tussen IMU en Nutrimetics. Beide organisaties hechten waarde aan openheid en respect binnen het team. Ze begrijpen dat een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen een sterke basis vormt voor groei en succes. Zowel IMU als Nutrimetics erkennen het belang van het geven van meerwaarde aan hun klanten, of het nu gaat om trouwe klanten of potentiële klanten die zomaar kunnen afhaken. Dit besef gaf me het gevoel dat ik op de juiste plek was, omringd door mensen die dezelfde waarden delen.

Als ik terugkijk op mijn deelname aan het IMU Live Event 2023 en mijn liefde voor Nutrimetics, wil ik dit artikel doordrenken met liefde 🥰

Ik wil anderen laten zien hoe deze ervaring mij heeft geraakt en hoe beide entiteiten mijn leven hebben verrijkt. Het gaat niet alleen om het product of het evenement zelf, maar om de mensen en de gemeenschap die erachter staan. Mijn persoonlijke reis, mijn liefde voor Nutrimetics en mijn ervaring bij IMU zijn allemaal met elkaar verweven in dit artikel, dat ik met trots met jullie deel.

Liefs,

Semia

Over de schrijver
Over Mij: Met meer dan vijftien jaar ervaring in de beautywereld ben ik niet alleen een gedreven professional, maar ook een fervent beoefenaar van mijn vak. Mijn expertise strekt zich uit van sales en marketing tot orthomoleculaire studies, waardoor ik een holistische benadering kan bieden bij het adviseren over huidverzorging.Missie: Mijn missie is duidelijk - mijn kennis delen en anderen helpen om succesvol te zijn in de huidverzorgingsindustrie. Als ervaren coach en mentor werk ik dagelijks in het veld, waarbij ik mijn expertise en ervaring deel met adviseuses om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.
Reactie plaatsen