Help, wat moet ik dragen?!

Huidverzorging is net zo belangrijk als je ondergoed! Niemand gaat in zijn blote kont naar buiten, dus ook niet in een bloot gezicht.

We weten allemaal dat we voor ons lichaam en onze geest moeten zorgen, maar hoe vaak denken we erover om voor onze huid te zorgen? Wanneer je het van huis uit niet hebt meegekregen ga je het waarschijnlijk ook niet uit jezelf doen, totdat je een huidprobleem krijgt.

Het opstellen van een huidverzorgingsprogramma voor jezelf is net zo belangrijk als het uitkiezen van het juiste paar ondergoed. Je moet weten wat voor soort producten het beste werken voor uw huidtype en hoe vaak je ze moet gebruiken.

Dus laten we beginnen aan de reis naar een stralende, gezonde huid!

Onderdelen van een goede huidverzorgingsroutine en producten waarin je zou moeten investeren:

Een goede huidverzorgingsroutine is essentieel om je huid er gezond en stralend uit te laten zien. Maar waar moet je beginnen? Hier is een lijst met de meest essentiële onderdelen van een goede huidverzorgingsroutine, evenals producten waarin je moet investeren.

Stap 1: Reiniging Het eerste dat je moet doen bij het verzorgen van je huid is het reinigen ervan. Het is belangrijk dat je je huid dagelijks reinigt met een milde, sulfaatvrije cleanser. Sulfaten zijn een groep chemische verbindingen die schuim kunnen produceren, maar die ook je huid kunnen irriteren. Nutrimetics biedt een aantal milde, sulfaatvrije reinigingsmiddelen die je huid zacht en schoonhouden zonder je huid uit te drogen.

Stap 2: Exfoliëren Vervolgens kan je je huid exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen en je poriën te openen. Nutrimetics heeft een aantal exfoliërende producten, zoals een lichte scrub of een fruitzuur peelng met AHA en BHA die je huid er weer fris en gezond uit laten zien. Zelfs voor de gevoelige huid is er een geschikt product, laat je informeren of lees hier meer over de producten

Stap 3: Tonen Daarna is het belangrijk om je huid te tonen om het pH-niveau in balans te brengen. Nutrimetics heeft een aantal toners die je huid kalmeren en hydrateren.

Stap 4: Serums Om je huid te hydrateren en te voeden is het belangrijk om een serum te gebruiken met een goede basis aan hyaluronzuur, Retinol en gestabiliseerde vitamine C. De gehele collectie serums van Nutrimetics bevatten ook antioxidenten en peptiden die je huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

Stap 5: Oogcrème Het gebied rondom je ogen is bijzonder dun en kwetsbaar en heeft daarom extra verzorging nodig. Wil je sneller resultaat, kies dan zeker voor een serum als aanvulling op je basis oogverzorging. Kijk hier welk product het beste bij jou past je huid te hydrateren en de wallen te verminderen.

Stap 6: Moisturizer voor overdags met SPF50 Tot slot is het belangrijk om je huid te hydrateren met een crème. Daar heeft Nutrimetics echts een breed aanbod aan nachtverzorging die je huid voeden, hydrateren en tegelijkertijd helpen je huidbarriere te herstellen.

Nutrimetics heeft meerdere award winning producten zoals de White Age and Restore Pro collectie die de meest geavanceerde technologien bevatten om the huid extra tegen HEV licht beschermen.


Waargebeurd:

Mag je bodycreme op je gezicht smeren? Nee, natuurlijk niet! Je trekt je slip ook niet over je hoofd toch?  

Dit was overigens niet het antwoord maar wel mijn 1e gedachte 😊

De antwoorden op deze vraag zijn simpel. Bodycreme is goed voor je huid, maar het is niet gemaakt voor je gezicht. Het is ontworpen om je hele lichaam te hydrateren, in plaats van alleen je gezicht. Je gezicht heeft een ander niveau van verzorging nodig. Bodycremes zijn romiger om de juiste delen van het lichaam optimaal te verzorgen echter op je gezicht te “zwaar”  en vet, wat je gezicht kan verstoppen. Dit kan leiden tot een vette T-zone en acne. Het enige wat je op je gezicht moet smeren, is een goede crème of moisturizer. Kies een product dat is ontworpen voor je gezicht met ingrediënten die mild zijn voor je huid. Dit zal je gezicht helpen gehydrateerd te blijven en je huid een gezonde glans te geven.

Gaat het alleen om het verzorgen van de huid?

Huidverzorging is meer dan alleen een gezonde huid. Tijd voor jezelf is essentieel voor een gezonde levensstijl. Het is belangrijk dat we tijd voor onszelf nemen om onszelf op te laden, zodat we ons beste kunnen doen in het leven. Maar als je een druk leven hebt, kan het een uitdaging zijn om tijd voor jezelf te maken echter wanneer je het resultaat zien en voelt, wordt het pas een prioriteit en wil je het resultaat graag behouden. Geef jezelf de tijd, je huid verdient het en jij ook!

Met de producten van Nutrimetics kun je genieten van een verzorgende huidverzorgingservaring. De producten zijn gemaakt met de beste ingrediënten die er zijn, met veel aandacht voor kwaliteit en milieubescherming. En als je je geest wilt kalmeren en ontspannen, heeft Nutrimetics ook een breed scala aan producten om je te helpen.

De Nutrimetics “classic” collectie bevat botanische ingrediënten zoals lavendel, kamille, citroen en eucalyptus die je geest kalmeren en je een rustgevend gevoel geven. Dus als je op zoek bent naar een manier om thuis een luxe spa-ervaring te creëren, kijk dan eens naar de producten van Nutrimetics. Ze bieden een breed scala aan producten om je te helpen je lichaam en geest te verzorgen en te ontspannen.

Je kunt ook altijd gebruik maken van de GRATIS 30 minuten Online Beauty Coaching! Het kost je niets en je weet precies welke producten het beste bij jouw huid en wensen passen en nemen wij je stappen "live" even door.

Heel veel liefs

Semia


#BeautyBlogger #BeautyTips #BeautySecrets #BeautyGuru #BeautyRoutine #BeautyGoals #Skincare #Makeup #BeautyEssentials #BeautyLover #BeautyProducts #BeautyMustHaves

Over de schrijver
Over Mij: Met meer dan vijftien jaar ervaring in de beautywereld ben ik niet alleen een gedreven professional, maar ook een fervent beoefenaar van mijn vak. Mijn expertise strekt zich uit van sales en marketing tot orthomoleculaire studies, waardoor ik een holistische benadering kan bieden bij het adviseren over huidverzorging.Missie: Mijn missie is duidelijk - mijn kennis delen en anderen helpen om succesvol te zijn in de huidverzorgingsindustrie. Als ervaren coach en mentor werk ik dagelijks in het veld, waarbij ik mijn expertise en ervaring deel met adviseuses om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.
Reactie plaatsen