Voorkom de 7 meest gemaakte fouten die andere beauty salons maken.

Simpel, herkenbaar en oplosbaar!

Lees meer

Sinds 2006

Trainer & Coach

550+

Live Trainingen

2420+

Tevreden klanten

Download hier de GRATIS checklist! 

In Nederland ervaren 69% van de salons een gemis aan omzet door de focus voornamelijk op behandelingen te leggen, en de verkoop van producten te verwaarlozen.

Ontvang nu een gratis wake-up call die beauty ondernemers wakker schudt om op een natuurlijke en moeiteloze manier meer omzet te genereren, zonder enige investering of verplichting.

50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis download

Ontdek de Sleutel tot Beauty Succes:

Volledig Gratis

:Ontvang deze waardevolle beauty checklist helemaal gratis, zonder enige kosten of verplichtingen. Het is een geweldige kans om je onderneming naar een hoger niveau te tillen zonder financiële investering.

Praktische Inzichten en Simpele Tools

De checklist biedt essentiële inzichten, herkenning en praktische tools die je direct kunt toepassen in je beauty onderneming. Het is ontworpen om je te helpen succesvol te zijn en meer omzet te genereren, met eenvoudige en haalbare stappen.

Gratis Coaching

Naast de checklist krijg je ook nog eens 30 minuten gratis coaching. Dit biedt jou de mogelijkheid om persoonlijke begeleiding te ontvangen en al je vragen te stellen. Samen kunnen we kijken of er verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn om jouw onderneming te laten groeien.

Gegarandeerd Resultaat

Door de valkuilen te vermijden en de aanbevelingen in de checklist te volgen, kun je direct meer omzet uit jouw beauty bedrijf halen. Het is een bewezen methode om je onderneming te verbeteren en succesvol te zijn in de beauty branche.

Geschikt voor Schoonheidsspecialisten

Deze checklist is specifiek ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten, waardoor het aansluit bij jouw specifieke behoeften en uitdagingen in de beauty industrie. Het is een waardevol hulpmiddel om je te onderscheiden van de concurrentie en je klantenkring te vergroten.

Een must-have

Deze beauty checklist biedt een unieke combinatie van gratis waarde, praktische tools, persoonlijke coaching en gegarandeerd resultaat. Het is een must-have voor schoonheidsspecialisten die hun onderneming willen laten groeien en meer omzet willen genereren.

Met behulp van deze checklist worden de valkuilen geïdentificeerd die jouw succes in de weg kunnen staan, zodat je direct meer omzet uit jouw bedrijf kunt halen. Heel fijn om met Semia te mogen samenwerken! 

Eline Z. 

Je geloof niet wat de meest gemaakte fouten zijn...

Ontdek hoe je jouw schoonheidssalon kunt laten groeien en succesvol kunt zijn als beauty ondernemer! Download nu mijn gratis checklist voor schoonheidsspecialisten en krijg direct toegang tot waardevolle inzichten, herkenning en eenvoudige tools.

Met behulp van deze checklist kun je:

  • Je onderneming verbeteren en professionaliseren
  • Meer klanten aantrekken en behouden
  • Een betere service bieden en je klanttevredenheid verhogen
  • Meer inkomsten genereren en je winstgevendheid vergroten
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis download

En dat is nog niet alles!

Als je de checklist downloadt, ontvang je ook nog eens 30 minuten gratis coaching, waarin je al je vragen kunt stellen en ik je persoonlijk advies geef. Daarnaast kunnen we samen kijken of er potentie is voor een verdere samenwerking.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren. Vul het onderstaande formulier in om direct toegang te krijgen tot de gratis checklist en je eerste stappen te zetten naar een succesvolle beauty onderneming.

Let op: Deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar, dus zorg ervoor dat je nu actie onderneemt en je gratis checklist claimt voordat het te laat is!

Vul het formulier in en ontvang direct toegang tot mijn waardevolle checklist voor schoonheidsspecialisten.

Ik wil graag de Checklist!


Met deze stappen worden jouw klanten super enthousiaste beauty ambassadeurs van jouw product!

  • Voorkom de 7 meest gemaakte fouten in beauty salons
  • Profiteer van de kennis en ervaring in Beauty & Sales
  • Tips om direct meer omzet te krijgen
  • Tools en links waar je écht wat aan hebt
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • BONUS Download de gratis checklist! 
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download
 

Miranda K.

Absoluut een aanrader!

"Door Semia ben ik super "luchtig" over verkopen gaan denken. Haar manier van coachen is heel creatief, duidelijk, leerzaam met een flinke dosis humor. Zij kwam als "mystery guest"  in mijn salon voor een behandeling, echt hilarisch! Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld. De producten waar Semia mee werkt zijn ook een waanzinnige aanvulling op mijn collectie"